Deluxe Burger & Pizza

Date/Time
Date(s) - 18/08/2018 - 19/08/2018
10:00 - 00:00

Location
Esplanadi

Categories


Parkkeeraamme jälleen kerran Burger-vaunumme ja grillimme aurinkoiseen Espan puistoon tulevana ravintolapäiväviikonloppuna (lauantaina ja sunnuntaina 18-19.8. klo 10-18)

On ilo ja kunnia kutsua Sinut ja ystäväsi maistelemaan Deluxe-ravintolamme herkkuja. Menut löytyvät Deluxe Burger & Pizzan Facebook sivuilta:

https://www.facebook.com/Deluxe-Burger-Pizza-345722969182175/

Viime vuonna yksi huippusuosioon päässeistä tuotteista oli roomalainen levypizza. Täksi vuodeksi uudistimme pizzapohjan reseptiikan täysin, valmistusmenetelmänä toimii hidas kylmäkohotustekniikka tuoden rapeutta ja sitkoa pizzataikinaan. Kaikki raaka-aineet jauhoista Parmankinkkuun tulevat edelleen Italiasta - koe siis vivahdus aitoa Italiaa Espan puistossa.

Tottakai - burgeritkin ovat mukana tänäkin vuonna muutamin uutuusburgerein. Pidimme aiemmin Deluxe Burgerin sivuilla burger-reseptikisan, jonka voittaja paljastuu nyt:
Emmi Mustosen burgeri maistui makuraadin suussa tarpeeksi erilaiselta ja hyvältä, joten päätimme valita listallemme hieman kevyemman avokadoburgerin, jossa avokadon lisäksi makuhermoja kutkuttelee tuore chili. Toinen uutuus vuodelle 2018 on Pulled Pork -Burger, jonka lihaa olemme hitaasti haudutelleet yli 10 tuntia. Edelleen listalta löytyy vanhoja tuttuja, kuten hyvin harvoin saatavilla oleva karhunlihaburger - grauh, tätä ei joka paikasta saa.

Viime vuonna kysyntä oli suurta ja jonoilta ei vältytty. Olemme lisänneet raaka-ainemääriä ja valmistautuneet valmistamaan yli 200 burgerannosta ja yli 10kg pizzataikinaa. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvitse, mutta raaka-aineiden riittävyyden kannalta olisi mukavaa, jos ilmoittaisitte kiinnostuksestanne tähän julkaisuun. Tottakai myös jakaminen ja Deluxe Burger -sivustosta tykkääminen on suotavaa :)

Nähdään viikonloppuna Espalla!

Deluxe Chefs,

Tony Brander & Mikko Vettenranta
Deluxe Burger & Pizza
0445800407 / tony.brander@autokeskus.fi