Ruokakarnevaali jona kuka tahansa voi perustaa ravintolan päiväksi

Näin perustat popup-ravintolan

Aloita suunnittelusta

Aloita suunnittelusta

Kakkukahvit mattolaiturilla, herkkupaloja auton takaluukusta, kuuden ruokalajin kattaus omassa olohuoneessasi – mitä sinun unelmiesi ravintolassa tarjottaisiin?

Mitä hauskempi ravintolaideasi on, sitä paremmin se houkuttelee ihmisiä. Erikoisuudentavoittelu ei kuitenkaan ole itseisarvo – tärkeintä on perustaa sellainen ravintola, kahvila tai baari, jossa itse viihtyisit.

Myös sijainti vaikuttaa ravintolasi kiinnostavuuteen. Kesäisin suosittuja paikkoja ovat olleet puistot, kadunkulmat ja sisäpihat. Talvisin oma koti, työhuone tai muu sisätila on vaivaton ja mukava ratkaisu.

Tavoita asiakkaasi

Tavoita asiakkaasi

Kun olet valinnut paikan ja suunnitellut tarjoilut, ilmoita ravintolasi palveluumme. Keksi kuvaava ja ytimekäs nimi, valitse aukioloajat sekä täytä muut tarvittavat tiedot (voit muokata niitä myös jälkikäteen). Markkinoinnissa kannattaa lisäksi hyödyntää sosiaalista mediaa, kuten Facebookia ja sen tapahtumia.

Huom! Emme julkaise ilmoittautumisia, joiden päämotiiviksi katsotaan poliittisen tai uskonnollisen aatteen levittäminen, kaupallisen tuotenimikkeen, liiketilan tai -toiminnan mainostaminen tai muiden Ravintolapäivään liittymättömien tarkoitusperien edistäminen palvelua väärinkäyttämällä.

Valmistaudu kunnolla

Valmistaudu kunnolla

Tekijöitä kannattaa värvätä lähipiiristä riittävästi, innokkaita kotikokkeja ja tarjoilijoita löytyy varmasti. Kun työ tehdään hyvällä porukalla talkoohengessä, homma sujuu nopeammin eikä kenenkään tarvitse rehkiä yksin.

Varautukaa hyvissä ajoin ruoan valmistamiseen ja tarjoilemiseen, ainesten säilyttämiseen viileässä tai lämpimässä sekä mahdollisiin yllättäviin tilanteisiin. Saatteko ruuat pysymään kylmänä tai kuumana riittävän ajan? Pystyttekö vastaanottamaan esimerkiksi 200 asiakasta muutaman tunnin aikana? Voitteko pitää ravintolaa, jos sataa kaatamalla?

Jaa kokemuksesi

Jaa kokemuksesi

Ravintolapäivä perustuu yksittäisten ihmisten oma-aloitteisuuteen ja vapaaehtoisuuteen. Mikäli sinulla on kysyttävää ravintolan pitämisestä, suosittelemme liittymään keskusteluun Ravintolapäivän Facebook-sivulla. Kyseiseltä sivulta löydät tuoreinta tietoa Ravintolapäivästä sekä jaat kokemuksesi muiden ravintoloitsijoiden kanssa.

Huom! Tämä sivusto ainoastaan kokoaa ja välittää tietoa Ravintolapäivänä toimivista ravintoloista. Ravintoloitsijana olet itse vastuussa kaikesta ravintolan pitämiseen liittyvästä toiminnasta sekä oman ravintolapäiväsi onnistumisesta.

Lataa Ravintolapäivä puhelimeesi!

Löydä lähimmät ja kiinnostavimmat ravintolat. Katsele ravintoloita kartalla tai selaile niitä suodatettavan listan avulla. Suunnittele reittisi etukäteen keräämäällä suosikkisi kätevään muistioon.

Lataa ilmainen sovellus – iOS, Android, WP7 tai Symbian.

Lataa Ravintolapäivä puhelimeesi!