Ambrosia Smoothiebar & Café

10:00-16:00·6 €·For 100 customers·Markus Lundström·6 days ago

Vaasanpuistikko 20, 65100 Vasa, Finland

Organic treats, snacks & bvrges

Restaurant · Indoors · Cafe

Ambrosia Smoothiebar & Café avaa päiväksi ovensa ravintolapäivänä 19.5. Ekosopin luentotilaan.

Listalla on esimerkiksi luomukahvia, hapanjuureen leivottua aitoa leipää päällisineen, päivän smoothie + laatutietoisesti valittua ja tehtyä pikkusuolaista & makeaa.

Päivän smoothiena on tuolloin Greenie -vihersmoothie, jossa ravinnerikkaus, vitaalisuus ja energisoiva vaikutus kohtaa mahtavan maun ja helpon lähestyttävyyden. Vihersmoothie sisältää ainoastaan luomuja & biodynaamisia ainesosia. Se koostuu superfoodeista, tuoreista kasviksista, hedelmistä, mausteista sekä erittäin hyvästä viherjauheesta. Tarkempaa reseptiikkaa voin avata sitten paikan päällä.

Jos olet maistanut aiemmin vihersmoothieita, tule maistamaan tämä ja maailmankäsityksesi saattaa hieman muuttua! Jos et ole, tule maistamaan tämä sitäkin suuremmalla syyllä. Terveellisen ja kehoa hellivän ei tarvitse olla ‘pahaa’ tai “liian terveellisen makuista”, vaan oikeaoppisella yhdistelyllä kaikesta saadaan tehtyä aivan tajunnanräjäyttävän hyvää!

Mikäli sattuisi olemaan niin että edellisenä iltana on tullut juhlittua, tule vaikka pienelle brunssille Ambrosiaan.

Kuosituspakettina kyseinen ‘Greenie’ toimii loistavasti ja lupaan että olo paranee nopeasti! Tarvittaessa voidaan vielä vähän tuunata sitä entistä enemmän kuosittavaksi. Samalla voin myös kertoa vinkkejä, miten maksimoida seuraavan päivän suorituskyky ja minimoida huono olo, vaikka tulisi juhlittua hieman myöhempäänkin kosteissa merkeissä. :)

Luvassa on myös halukkaille vinkkejä smoothieiden valmistukseen sekä mahdollista ilmaista konsultaatiota superfoodeista, maailman ravinnerikkaimmista ruoista ja terveydestä ylipäätään.

Kuten jo mainitsin, mielelläni autan reseptien kanssa ja annan parhaat vinkit makujen yhdistelemiseen. :)

Paikan päällä voi kysellä kaikkia mieltä askarruttavia kysymyksiä ja lupaan vastailla sekä auttaa niissä parhaani mukaan!

Maksuvälineinä käyvät käteinen sekä yleisimmät kortit.

Tervetuloa, nähdään lauantaina! :)
Markus Lundström

https://www.facebook.com/events/393604137351567/